نحوه سالم سازی میوجات و سبزیجات+فیلم

5 امرداد 1393
مراحل سالم سازی میوه جات و سبزیجات

شهروندان گرامی جهت پیشگیری از بیماریهای اسهالی مراحل زیر را جهت سالم سازی میوه جات و سبزیجات به دقت انجام دهید:

طریقه سالم سازی سبزیجات و صیفی جات

۱- پاک کردن: ‌ابتدا سیزیجات مورد نظر را پاک کرده  با آب سالم شستشو می دهیم.

۲- انگل زادیی: سپس در داخل ظرفی آب سالم به مقدار ۵ لیتر  می ریزیم (هر ۱ لیتر= ۴ لیوان) و در داخل آن ۳ تا ۵ قظره مایع ظرفشویی به ازای هر لیتر آب اضافه می کنیم و قدری به هم می زنیم تا کمی کفاب تشکیل شود سپس سبزی پاک شده را در ظرف ریخته بطوریکه کفاب، سطح سبزی را بپوشاند (برای ۵ لیتر آب ۱۵تا ۲۵ قطره)، بعد از ۵ دقیقه سبزی ها را آب سالم شستشو داده تا تخم انگل ها جدا شوند.


۳- گند زدایی: در این مرحله جهت گندزدایی نمودن سبزیجات، مجدداً در ۵ لیتر آب، نصف قاشق چایخوری پودر پرکلرین و یا یک قاشق مربّاخوری وایتکس ریخته و سبزی را به مدّت ۵ دقیقه در داخل آن  قرار می دهیم.  لازم به توضیح است که برای گندزدایی از سایر مواد گند زدا، با توجّه به دستورالعمل مصرف همان گندزدا نیز می توان استفادکرد

 

۴- آبکشی با آب سالم: در نهایت سبزیجات خود را با آب سالم شستشو می دهیم.

 واحد بهداشت محیط و حرفه ای-روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان دیلم

 برای دیدن فیلم روی گزینه گزارش تصویری کلیک کنید


کلمات کلیدی:
سالم     سازی     سبزیجات     سالم     سازی.میوه     جات    
بیماریهای.اسهالی     شبکه.بهداشت     دیلم    

تاریخ بروز رسانی:   5 امرداد 1393

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |گزارش تصویری

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >