روز

31 ارديبهشت 1399
به پیشنهاد سازمان ثبت احوال کشور و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، 30 اردیبهشت مصادف با روز ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری به عنوان روز ملی جمعیت در تقویم رسمی کشور به ثبت رسید.

گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم
جشن میلاد بانوی دو عالم،حضرت فاطمه زهرا (س) در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم برگزار گردید

17 بهمن 1395
به مناسبت ولادت زینب کبری (س) و روز پرستار صورت گرفت:با حضور مسئولان شهرستان از پرستاران بیمارستان بقیه الله الاعظم شهرستان دیلم تجلیل شد.
با حضور مسئولان شهرستانی و به مناسبت روز پرستار از پرستاران بیمارستان بقیه الله الاعظم شهرستان دیلم تجلیل شد

مشاوره تغذیه رایگان ویژه کودکان مبتلا به سوء تغذیه روستا
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته تغذیه، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شهرستان دیلم یک روز کاری خود را به مشاوره تغذیه رایگان کودکان مبتلا به سوء تغذیه تحت پوشش کمیته امداد خانه بهداشت بنه اسماعیل اختصاص داد.

16 مهر 1395
برپایی نمایشگاه روز جهانی بهداشت محیط در مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دیلم
نمایشگاه گرامیداشت روز جهانی بهداشت محیط به همت پرسنل این واحد در مراکز بهداشتی درمانی برپا شد

9 مهر 1395
به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط: تقدیر از پرسنل بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان دیلم
به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط از پرسنل بهداشت محیط تقدیر به عمل آمد

بهورز یعنی گلواژه صلابت،استواری و استقامت
طی مراسمی که با حضور بخشدار مرکزی شهرستان دیلم و بخشدار امام حسن برگزار شد از بهورزان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

تجلیل از پزشکان در شهرستان دیلم
به مناسبت روز پزشک از زحمات پزشکان شاغل در مراکز بهداشتی درمانی شهرستان دیلم در محل کار تقدیر به عمل آمد

جشنواره صبحانه سالم در هنرستان آسیه برگزار شد
به مناسبت روز جهانی غذا و هفته تغذیه، واحد بهبود تغذیه جامعه با همکاری هنرستان دخترانه آسیه اقدام به برپایی جشنواره صبحانه سالم جهت دانش آموزان دختر نمود.

27 مهر 1393
همایش کوه پیمایی روز جهانی قلب به روایت تصویر
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت دیلم روز جمعه 25/7/93 همایش کوه پیمایی با حضور جمعی از پرسنل شبکه بهداشت،بسیج و تربیت بدنی شهرستان دیلم برگزار شد

14 مهر 1393
در جلسه شورای سلامت شهرستان :سه عامل اول مرگ در شهرستان دیلم بیماریهای قلبی وعروقی،سوانح و حوادث و سرطانها هستند.
جلسه شورای سلامت شهرستان بمناسبت روز جهانی سالمند برگزارشد.

برپایی پایگاه سیار اطلاع رسانی در روستاهای پرجمعیت در روز جهانی قلب
دیلم- طاهری نیا: ریس شبکه بهداشت ودرمان دیلم از برپایی پایگاه سیار اطلاع رسانی در روستاهای پرجمعیت در روز جهانی قلب خبر داد.

به بهانه روز ملی بهورز: بهورز بنیادی ترین رکن نظام سلامت
صفیه مختاری: مربی آموزشگاه بهورزی شهرستان دیلم نقش‌ بهورزان‌ در سلامت ‌جامعه‌ حیاتی‌ است. امروز که ‌ما شاهد کاهش‌ مرگ‌ و میر مادران‌ و کودکان‌ هستیم،‌ باید همه‌ را مرهون ‌زحمات‌ و تلاش‌ بهورزان‌ بدانیم‌، زیرا ارتقای‌ شاخص ‌های‌ بهداشتی‌ کشور در گروی تل ...

پزشکان دیلم تجلیل شدند
دیلم- طاهری نیا: طی آیینی و با حضور فرماندار و رییس شبکه بهداشت و درمان از پزشکان بخش دولتی دیلم تجلیل شد.

گفتگو با دکتر روح اله خواجه،جراح و متخصص ارتوپد دیلمی
دکتر خواجه:محرومیتهای شهر و منطقه ام،مشوق اصلی ام برای ادامه تحصیل بود