کنترل و نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی


 

 

واحد کنترل و نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی:


معرفی واحد :
واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم از واحد های تابعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بوده و مشتمل بر دو قسمت می باشد:
الف-  واحد کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
ب -  آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی


فعالیت های جاری :
1-کنترل و نظارت بر کارخانجات و کارگاههای توليدی، بسته‌بندي، انبار، توزيع و عرضه مواد خوراكي و آشاميدني آرایشی وبهداشتی مطابق مقررات و قوانين بهداشتي مربوطه
2-کنترل واردات و صادرات مواد خوراكي و آشاميدني آرایشی وبهداشتی با همكاري ساير گروههاي مرتبط
3-کنترل و اجرای ضوابط مربوط به درج مشخصات کامل فرآورده های خوراکی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در برچسب محصولات بر طبق ضوابط تعیین شده در سطح تولید، توزیع و عرضه وانجام نمونه برداری
4-انجام آزمایشات مواد غذایی قابل اجراءدر مرکز شهرستان
5-همکاری درجهت صدور پروانه هاي بهداشتي (مسئول فني، ساخت، تاسيس و بهره‌برداري) در خصوص مواد خوراكي و آشاميدني آرایشی وبهداشتی
6-شرکت در جلسات مرتبط با مواد خوردنی آرایشی و بهداشتی و ارتباط با سایر ارگانها
7-برگزاری سمینارهای آموزشی به منظور ارتقاء سطح علمی ، فنی و بهداشتی کارشناسان و مسئولین مراکز تولید و توزیع مواد خوردنی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
8-هدایت و تشویق واحد های تولیدی در جهت بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی
9-کنترل و بهبود روشهای نگهداری ، عرضه و فروش مواد خوراکی و نظارت بر سردخانه ها و انبارهای نگهداری مواد خوراکی


چارت سازمانی کنترل و نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
Skip Navigation Links.

تعداد بازدید:   ۱


برگشت>>

< >